Pro-Act IT / Kopjes / Dé oplossing voor uw IT-vraagstuk!

Dé oplossing voor uw IT-vraagstuk!

Pro-Act IT levert de beste oplossing voor uw IT-vraagstuk. Dat kan gaan om de juiste inzet van mensen, producten of om een sterke combinatie daarvan. Pro-Act IT is onafhankelijk van producten en leveranciers en werkt niet met vastomlijnde methoden. Dus krijgt u altijd de oplossing die past bij úw bedrijf.

Onafhankelijke partner in IT

Pro-Act IT werkt samen met haar klanten aan de beste oplossing voor hun IT-vraagstuk: of het nu gaat om de juiste inzet van mensen, producten of om een sterke combinatie daarvan. Pro-Act IT is niet gebonden aan welke producten of leveranciers dan ook. Niet voor niets zien onze klanten Pro-Act IT als een onafhankelijke partner en vraagbaak die eerlijk en toekomstgericht met hen meedenkt.

Ook voor tijdelijke ICT-daadkracht

Pro-Act IT verleent al meer dan 15 jaar op succesvolle wijze diensten om IT-specialisten voor elke denkbare IT-functie te matchen. Door ons grote netwerk van eigen medewerkers en freelancers kunnen we u een enorme diversiteit aan expertise bieden. Flexibel en met oog voor karakter.

Eerlijk zakendoen

U krijgt altijd het beste antwoord. Omdat wij nuchter met u meedenken en realistisch zijn. Dat betekent dat wij open zijn over wat we kunnen, maar ook over wat we niet kunnen. Dat noemen wij eerlijk zakendoen. Onze klanten waarderen dat: verreweg de meeste van hen zien Pro-Act IT als ‘single point of contact’ voor al hun IT-vraagstukken. Vaak al jarenlang.

Maak kennis met ons managementteam!

Voor al uw IT-vraagstukken de beste oplossing hebben. Dat is wat we willen. Sterker nog: het lukt ons.

Ons succes is uw succes.

  • Pro-Act IT levert de juiste oplossing, onafhankelijk van producten en leveranciers.
  • Onze kennis van de markt is groot. Zo kunnen wij u altijd voorzien van actueel advies of een second opinion.
  • Pro-Act IT werkt niet met vastomlijnde methoden. Dus krijgt u altijd de oplossing die past bij úw bedrijf.
  • Pro-Act IT detacheert ICT-specialisten voor elke denkbare ICT-functie.
  • Pro-Act IT heeft toegang tot een groot netwerk van eigen medewerkers en freelancers. 95% van de voorgestelde kandidaten start daadwerkelijk bij de klant.
  • De specialisten die Pro-Act IT detacheert hebben allemaal hart voor hun werk, hun omgeving en voor de belangen van uw bedrijf. Dat ziet u en dat hoort u.

Mede hierdoor mag Pro-Act IT zich ‘preferred supplier’ noemen van o.a. Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam. Lees hier referenties.

Meer weten?

Wilt u ook de beste oplossing voor uw ICT-vraagstuk? Neem gewoon eens contact op!

Top