Pro-Act IT / Event / Pro-Act IT wint aanbesteding bij ROC van Amsterdam

Pro-Act IT wint aanbesteding bij ROC van Amsterdam

Jun
10

Haarlem, 10 juni 2016

Pro-Act IT wint aanbesteding bij ROC van Amsterdam

roc_van_amsterdamPro-Act IT heeft de Aanbesteding ‘’Inhuur ICT Specialisten’’ van het ROC van Amsterdam gegund gekregen. Pro-Act IT gaat samen met twee andere ICT-leveranciers de inhuur van ICT-Specialisten verzorgen voor de komende twee jaar met twee optiejaren voor het ROC van Amsterdam (ROCvA), Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (VOvA) en ROC van Flevoland (ROCvF).

Er studeren bij ROCvA ruim 26.961 mbo-studenten en 2685 cursisten (Educatie & Inburgering). Het VOvA heeft 2.934 leerlingen in het Voortgezet Onderwijs en 1.187 volwassenen. Het ROC van Flevoland heeft 5.648 mbo-studenten. Samen bieden zij bijna 300 mbo-opleidingen aan in alle branches in Amsterdam, Amstelveen, Hilversum, Hoofddorp, Almere en Lelystad.

De gecentraliseerde dienst ICT van het ROCvA levert met 60 fte alle ICT-diensten. De kennis en ervaring van de specialisten van Pro-Act IT sluiten hier perfect op aan.

Ray Goossens, Algemeen Directeur Pro-Act IT: ‘’Wij zijn bijzonder blij dat we deze aanbesteding gegund hebben gekregen. Pro-Act IT is ondertussen een gevestigde naam en dé ICT-Specialist in Onderwijs en Zorg. Het winnen van ook deze aanbesteding bevestigt dat en daar zijn wij trots op. We verheugen ons op de samenwerking voor de komende vier jaar en zijn vastbesloten er een gezamenlijk succes van te maken’’

Top