Pro-Act IT / Vacatures / Junior Recruiter – Haarlem

Junior Recruiter – Haarlem

Introductie

Ons recruitment team in Haarlem is ter uitbreiding op zoek naar een fulltime junior recruiter. Ben jij startende op de arbeidsmarkt, heb jij een passie voor recruitment en wil je opgeleid worden door een professioneel doch gezellig team? Kom dan kennis maken met Pro-Act IT.

Organisatie

Pro-Act IT is een ambitieuze kennisorganisatie welke maatwerkoplossingen biedt aan haar opdrachtgevers in heel Nederland. Wij bieden al meer dan 18 jaar een directe meerwaarde voor vraagstukken van onze opdrachtgevers als het gaat om het detacheren van specialisten of complete projecten. Door onze persoonlijke, transparante aanpak zijn wij voor onze opdrachtgevers uitgegroeid tot een single-point-of-contact. Onze focus op kwaliteit en eerlijkheid maakt ons uniek in de markt. Onze expertise omvat professionele dienstverlening en consultancy in onder meer de volgende branches: Overheid, Onderwijs, Zorg, Culturele- en financiële sector Media en Entertainment.

No-nonsens, professionaliteit en humor zijn de keywords die onze organisatie typeren.

Functie

Mensen staan centraal binnen Pro-Act IT. Zij vormen het belangrijkste onderdeel van de dienstverlening naar onze opdrachtgevers. De juiste match maken is dan ook cruciaal voor de kwaliteit van onze dienstverlening en is de basis voor het succes van ons bedrijf. Ons recruitmentteam is dan ook bereid om de junior recruiter op te leiden tot volwaardig recruiter binnen Pro-Act IT.

Als junior recruiter ben je o.a. verantwoordelijk voor het opstarten, uitzetten en invullen van vacatures bij onze eindklanten. Je zorgt voor de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Een match die beide partijen verder brengt. Daarnaast denk je mee, adviseer je en ondersteun je bij de uitvoering van het sourcingbeleid. Je versterkt het team met enthousiasme, passie en drive. Je bent een echte teamspeler, ook in drukke periodes.

Functie eisen

  • Wij zoeken met name een sprankelende en enthousiaste persoonlijkheid, iemand die passie heeft voor recruitment en graag wil groeien in de functie
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt een drive, bent leergierig en positief ingesteld
  • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift
  • Affiniteit met social media en marketing zien wij als aanvulling
  • Enige ervaring als recruiter/ intercedent / talent sourcer is een pré
  • Je bent fulltime beschikbaar en woonachtig in de directe regio van Haarlem

Aanbod

Je komt te werken in een organisatie waar de deuren open staan, initiatieven altijd gewaardeerd worden en er volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Daarbij kom je te werken in een enthousiast en gedreven team die je alle kneepjes van het vak willen bijbrengen. De dag begint bij ons met een kop koffie en sluiten uiteraard de week af in onze bar met een vrijmibo.

Naast de leuke uitjes buiten kantoor bieden we je ook een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden aan.

Herken jij jezelf in het profiel en hebben we je enthousiast gemaakt? Stuur dan zo spoedig mogelijk een motivatie in combinatie met je CV naar lisa.brouwer@pro-act.nl. Voor vragen kun je contact opnemen via 06-46230853.

Top