Pro-Act IT / Organisatie

Organisatie

✔ Onafhankelijke partner in IT en Finance

Pro-Act werkt samen met haar klanten aan de beste oplossing voor hun vraagstukken in de IT en Finance: of het nu gaat om de juiste inzet van mensen, producten of om een sterke combinatie daarvan. Pro-Act is niet gebonden aan welke producten of leveranciers dan ook. Niet voor niets zien onze klanten Pro-Act als een onafhankelijke partner en vraagbaak die eerlijk en toekomstgericht met hen meedenkt.

Sterk in tijdelijke daadkracht

Pro-Act verleent al meer dan 20 jaar op succesvolle wijze diensten met specialisten en projectmanagers voor elke denkbare functie. Door ons enorme netwerk van eigen medewerkers en freelancers kunnen we u een grote diversiteit aan expertise bieden. Flexibel en met oog voor karakter. De manier waarop wij dat doen, wordt gewaardeerd door onze huidige klanten én freelancers, want medio 2014 werden wij daarvoor onderscheiden met de eerste plaats in de landelijke ZZP Barometer van het onderzoeksbureau Victor Mundi.

Eerlijk zakendoen

U krijgt altijd het beste antwoord, omdat wij nuchter met u meedenken en realistisch zijn. Dat betekent dat wij open zijn over wat we kunnen, maar ook over wat we niet kunnen. Dat noemen wij eerlijk zakendoen. Onze klanten waarderen dat, want verreweg de meeste van hen zien Pro-Act als ‘single point of contact’ voor al hun vraagstukken. In meerdere gevallen wordt al jarenlang op die manier samengewerkt. Wij willen voor al uw vraagstukken de beste oplossing hebben. Dat is wat we willen en sterker nog: het lukt ons.

Ons succes is uw succes

► Pro-Act biedt dienstverlening bij de inzet van specialisten voor elke functie in IT en Finance
► Pro-Act levert de juiste oplossing, onafhankelijk van producten en leveranciers
► Pro-Act heeft toegang tot een groot netwerk van eigen medewerkers en freelancers
► Ruim 95% van de door Pro-Act voorgestelde kandidaten start daadwerkelijk bij de klant
► Onze kennis van de markt is groot en zo kunnen wij u altijd voorzien van passend advies of een second opinion
► Pro-Act werkt niet met vastomlijnde methoden en dus krijgt u altijd de oplossing die past bij uw bedrijf
► Onze specialisten hebben allemaal hart voor hun werk, hun omgeving en voor uw belang
► Mede hierdoor mag Pro-Act zich ‘preferred supplier’ noemen van o.a. de Universiteit van Amsterdam, de Universiteit Utrecht, de Haagse Hogeschool en het VU Medisch Centrum

Meer weten?

Wilt u ook de beste oplossing voor uw vraagstuk rondom IT of Finance? Neem gewoon eens contact op!

Top