Pro-Act IT / Vacatures / Senior recruiter – Haarlem

Senior recruiter – Haarlem

Functie

Wat leuk dat je onze vacature aan het lezen bent. We stellen ons graag even voor…

Wij zijn enthousiaste recruiters binnen de toonaangevende organisatie Pro-Act IT, één van de grootste marktleiders in Nederland op het gebied van IT-dienstverlening. Wij zijn aan het groeien en onze ambitie reikt nog veel verder. Daarom kunnen wij jouw expertise goed gebruiken.

Jij houdt van een uitdaging en weet op een creatieve en professionele manier de speld in de hooiberg te vinden en je deinst er niet voor terug om de uitdagingen aan te gaan. Ook onder hoge tijdsdruk weet jij te presteren, zonder hierbij in te leveren op kwaliteit van je resultaten en lange termijn relaties. Past dit jou ook? Top! Dan zijn wij wellicht een match!

Waar kom je te werken

Pro-Act IT is uniek in haar werkwijze, waarbij een persoonlijke benadering en de lange termijn relatie met haar opdrachtgevers centraal staat. Naast het feit dat wij van Pro-Act IT sterk zijn in het samenbrengen van vraag en aanbod, organiseren wij ook regelmatig kennissessies en brengen wij opdrachtgevers met elkaar in contact. Dit omdat wij niet alleen een broker functie bekleden, maar ook dé kennispartner zijn in volledige breedte binnen de IT-dienstverlening. Wij detacheren en doen grote IT projecten onder eigen regie. Het merendeel van de opdrachtgevers hebben wij verworven middels een gewonnen Europese Aanbesteding, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Dit maakt dat wij een lange termijn relatie hebben met onze opdrachtgevers. Zo zijn wij van meerwaarde bij grote klanten zoals; Eerste en Tweede Kamer der Staten-Generaal, Kanselarij der Nederlandse Orden, de Algemene Rekenkamer, Amsterdam UMC (VUmc en AMC), Sanquin Bloedvoorziening en bijna alle ROC’s, hogescholen en universiteiten.

Wat ga jij bijdrage aan ons recruitmentteam

Als senior recruiter ben je o.a. verantwoordelijk voor het opstellen van de vacatureteksten, het werven van IT-professionals, het voeren van persoonlijke intakegesprekken met diverse IT-professionals en het opstellen van een pakkend voorstelstuk richting de opdrachtgever. Samen met je collega’s vanuit sales zorg je voor de perfecte match tussen de professional en opdrachtgever. Het aanvraagproces heeft vaak een korte doorlooptijd, waardoor jij wel iemand moet zijn die niet snel het overzicht verliest bij meerdere openstaande aanvragen tegelijk.

Daarbij ben jij sterk onderlegd in het beheren en opbouwen van relaties, zowel aan de professional zijde als aan de leverancier zijde. Wij verwachten hierbij dat je meedenkt, adviseert en ondersteund bij de uitvoering van het sourcingbeleid. Je versterkt het team met je kennis, ervaring, enthousiasme, passie en drive. Je bent een echte teamspeler!

Wat brengt onze ideale collega daarnaast nog meer mee

  • Wij zoeken met name een sprankelende en enthousiaste persoonlijkheid, iemand die passie heeft voor het recruitmentvak en over de nodige ervaring beschikt;
  • Je hebt een drive, bent nieuwsgierig, positief ingesteld en daarnaast ook creatief om tot de juiste oplossing te komen;
  • Je vindt het leuk om gesprekken te voeren op strategisch, tactisch, technisch en organisatorisch niveau en het geeft je een kick om de beste match te maken.

Wat verwachten wij van jou

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
  • Je brengt ruime ervaring mee als recruiter;
  • Je bent proactief, nieuwsgierig en kunt goed presteren onder druk;
  • Je bent in staat om de IT-professional te presenteren middels een pakkend voorstelstuk richting de opdrachtgever;
  • Je bent secuur en kunt gedetailleerd werken;
  • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschift;
  • Je bent fulltime beschikbaar!

Ben jij net als wij gedreven, ondernemend en ambitieus, wil jij deel uitmaken van een professioneel en hardwerkend team? Kom dan met ons kennismaken!

Wat kunnen wij jou bieden!

Een organisatie waar de deuren open staan, initiatieven altijd gewaardeerd worden en er volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Duidelijke en korte lijnen in een horizontale organisatiestructuur. Daarbij kom je terecht in een enthousiast en gedreven team die samen de doelstellingen nastreven. Uiteraard is er naast het harde werken ook ruimte voor teambuilding en gezelligheid, wat maakt dat we regelmatig er samen op uit trekken of een borrel doen. Hopelijk zien we je binnenkort!

Herken jij jezelf?

Stuur dan zo spoedig mogelijk een motivatie in combinatie met je CV naar lisa.brouwer@pro-act.nl. Wil je eerst nog iets meer weten over ons team of heb je vragen over de functie: bel Lisa Brouwer op nummer: 06-46230853.

Top