Pro-Act IT / Werken Bij

Werken Bij

pic_LollDe kwaliteit van ons bedrijf hangt samen met de kwaliteit van de specialisten die bij ons werken: experts met passie voor hun vak en voor hun omgeving. Plezier hebben vinden wij belangrijk. Tijdens je werk, maar ook daarbuiten. Onze medewerkers ontmoeten elkaar regelmatig om kennis uit te wisselen, maar wij investeren ook graag in die speciale onderlinge band die het team van Pro-Act zo kenmerkt. Daarom organiseren wij buiten werktijd geregeld bijzondere activiteiten voor onze medewerkers.

Werken voor onze klanten

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven IT’ers: vakspecialisten en generalisten, die elke opdracht als een persoonlijke uitdaging zien en die onze klant als hun eigen klant beschouwen. Mensen die hun eigen kwaliteiten kennen en die een visie hebben op hun eigen toekomst én op de toekomst van ons bedrijf. Naast IT-specialisten in vaste dienst, maken wij ook graag kennis met freelance IT-experts.

Werken bij Pro-Act IT

Op ons kantoor in Haarlem is een sterk team aanwezig dat onze klanten en gedetacheerde specialisten adviseert en ondersteunt. Ondernemende mensen met hart voor hun werk en voor de belangen van onze klanten. Onze groei vraagt regelmatig om versterking van dit team.

Bekijk vacatures »

Top