Pro-Act IT / Finance

Finance

✔ FINANCE

Kennis is macht, zo luidt een oud gezegde. Het bestaan van organisaties hangt tegenwoordig dan ook in hoge mate af van het vermogen om op het juiste moment de juiste kennis aan te trekken. Pro-Act Finance helpt u hier graag bij. Onze jarenlange ervaring en grondige selectie van professionals stelt Pro-Act Finance in staat altijd de beste oplossing te kunnen bieden. Zo blijft uw organisatie flexibel en schaalbaar, terwijl u toch altijd over de juiste expertise beschikt.

Onze werkwijze

Bij Pro-Act Finance staat kwaliteit altijd voorop. Of het nu gaat om tijdelijke vervanging, een project, een advies of het vervullen van een vaste functie, wij bekijken samen met u de verschillende scenario’s en leveren de kennis die nodig is om uw vraagstuk tot een goed einde te brengen. Daarbij gaan we eerlijk, onafhankelijk en transparant te werk. Afspraak is afspraak. Door ons grote netwerk, onze persoonlijke benadering en focus op de lange termijn zijn wij voor veel organisaties inmiddels een ‘single point of contact’. Geen leverancier op afstand, maar een partner die naast u zit, adviseert en met u meedenkt.

Meer weten over wat wij belangrijk vinden? Werp een blik op de kernwaarden van onze organisatie.

Onze professionals

De ervaren financiële professionals van Pro-Act Finance gaan gekenmerkt door gedrevenheid, expertise en een uitstekende fit met uw organisatie. Zo bent u niet alleen verzekerd van excellente vakinhoudelijke kennis en vaardigheden, maar kunt u er tevens op rekenen dat onze professionals zich snel aanpassen aan hun werkomgeving. Deze totale fit vindt zijn oorsprong in onze grondige en zorgvuldige matching, waarbij niet alleen gekeken wordt naar harde criteria zoals certificeringen en skills, maar ook zachte factoren als organisatiecultuur en persoonlijkheid aan bod komen. Het is deze onvermoeibare focus op kwaliteit die ons onderscheidt van anderen in de markt.

Wat betekent dit voor u?

  • Kwaliteit: de juiste kennis op de juiste plaats, op het juiste moment
  • Professionals die niet alleen beschikken over de juiste kennis en vaardigheden, maar zich tevens snel aanpassen aan uw organisatie
  • Persoonlijke aandacht van een partner die met u meedenkt en zich verdiept in uw situatie
  • Eerlijk en transparant zaken doen, zonder kleine lettertjes en verrassingen achteraf
Top