Opdrachtgevers

Onafhankelijke partner in IT en Finance.

Al ruim drieëntwintig jaar, werkt Pro-Act IT aan de beste oplossingen voor IT-vraagstukken in specifieke sectoren. We hebben daardoor uitgebreide kennis van de markt en bieden gespecialiseerde professionals. Pro-Act IT staat bekend als eerlijke partner. Omdat we niet gebonden zijn aan producten of leveranciers, kunnen we onze expertise onbegrensd inzetten voor onafhankelijk advies en de beste oplossingen. Daarmee zijn we al jaren preferred supplier van onder meer de Universiteit van Amsterdam, het Amsterdam UMC, de Eerste en Tweede Kamer der Staten-Generaal, Wageningen University en de Universiteit Utrecht.

Van tijdelijke daadkracht tot structurele kennisoverdracht

Met ons netwerk van leveranciers en freelancers bieden we een grote diversiteit aan expertise. Of het nu gaat om tijdelijke krachten, grote IT-projecten of adviesvraagstukken: Pro-Act IT lost het op. Flexibel, altijd up to date en met persoonlijke aandacht voor elke situatie.

Transparant zakendoen

Pro-Act IT is nuchter en realistisch. We zijn eerlijk over wat we kunnen, maar ook over wat we niet kunnen. We houden van duidelijke afspraken, zonder kleine lettertjes of verrassingen achteraf. Onze klanten waarderen dat. Veruit de meeste opdrachtgevers zien Pro-Act IT niet als incidentele leverancier, maar als single point of contact waar ze altijd, met ieder IT-vraagstuk, terecht kunnen.

 1. Capaciteitsproblemen snel en goed opgelost
  Binnen ons grote netwerk vinden we de beste mensen voor de opdracht. Onze professionals zijn direct inzetbaar, waardoor we ook urgente capaciteitsproblemen snel kunnen oplossen.
 2. Ervaring sinds 2000
  We leveren specialistische marktkennis en brengen ruim drieëntwintig jaar ervaring mee. Wij gaan voor langetermijnrelaties en denken toekomstgericht mee met onze opdrachtgevers.
 3. De juiste persoon op de juiste plek
  Wij begrijpen zowel de sectorgerelateerde problematiek, als de organisatiespecifieke uitdagingen van onze klanten. Bij het vinden van de juiste match voor de opdracht, kijken we niet alleen naar competenties en ervaring van kandidaten, maar ook naar hun karakter. Elke opdracht vraagt immers om een passende persoonlijkheid en een eigen aanpak.
 4. Hoogwaardige kandidaten
  We screenen uitgebreid en hebben een persoonlijke relatie met al onze professionals. Onze kandidaten zijn gedegen opgeleide experts. Daarbij nemen ze vaak breed toepasbare kennis mee uit eerdere opdrachten.
 5. Persoonlijk en bereikbaar
  Onze opdrachtgevers hebben een vast aanspreekpunt binnen Pro-Act IT; een betrouwbare en ervaren partner die de uitdagingen van de sector en de behoefte van de opdrachtgever begrijpt. Pro-Act IT staat klaar om zowel urgente zaken als langetermijnproblematiek samen op te lossen.

Ik ervaar Pro-Act IT als een professionele organisatie die aan een half woord genoeg heeft en Studielink uitstekend voorziet in haar behoefte.

Patrick Vogelaar, directeur Stichting Studielink