IT

✔ IT

Pro-Act IT werkt samen met haar klanten aan de beste oplossing voor hun IT-vraagstuk: of het nu gaat om de juiste inzet van mensen, de levering van de juiste producten of een sterke combinatie van die twee. Omdat Pro-Act IT niet gebonden is aan producenten of leveranciers, kunnen wij ons altijd richten op uw specifieke situatie en klantbehoefte. Niet voor niets zien onze klanten Pro-Act IT als een onafhankelijke partner en vraagbaak, die eerlijk en toekomstgericht met hen meedenkt.

Van tijdelijke IT-daadkracht tot structurele kennisoverdracht

Pro-Act IT bemiddelt al sinds de oprichting op succesvolle wijze specialisten voor elke denkbare IT-functie. Ons uitgebreide netwerk van eigen medewerkers en freelancers vertegenwoordigt een onuitputtelijke bron van kennis, waardoor we u een rijke diversiteit aan expertise kunnen bieden. Of het nu gaat om tijdelijke mankracht, vaste medewerkers, projecten of adviesvraagstukken, Pro-Act IT biedt u de juiste oplossing. Flexibel, altijd up to date en met persoonlijke aandacht voor uw business.

Eerlijk en transparant zaken doen

U krijgt van ons altijd de beste oplossing. Omdat wij nuchter met u meedenken en realistisch zijn. Dat betekent dat wij open zijn over wat we kunnen, maar ook over wat we niet kunnen. Dat noemen wij eerlijk en transparant zaken doen. Onze klanten waarderen dat: verreweg de meeste van hen zien Pro-Act IT niet als incidentele leverancier, maar als sparringpartner voor de lange termijn. Een ‘single point of contact’ voor al hun IT-vraagstukken.

Meer weten over wat wij belangrijk vinden? Werp een blik op de kernwaarden van onze organisatie.

Wat betekent dit voor u?

  • Kwaliteit: de juiste kennis op de juiste plaats, op het juiste moment
  • Op elk gewenst moment kunnen putten uit een rijk netwerk met brede expertise
  • Samenwerken met een kennispartner met veel ervaring in IT-oplossingen sinds 2000
  • Duidelijke afspraken zonder kleine lettertjes en verrassingen achteraf
  • Een ‘single point of contact’ waar u altijd terecht kunt
Top