Pro-Act IT heeft met trots de Europese aanbesteding van de Open Universiteit gewonnen.

18 juni 2024 - Nieuws

De Open Universiteit (OU) ontwikkelt, verzorgt en bevordert, in verwevenheid met onderzoek, open en innovatief hoger onderwijs. De universiteit richt zich op de uiteenlopende leerbehoeften van individuen en de eisen van de kennissamenleving als geheel. Met circa 15.000 studenten en 700 medewerkers heeft de OU een hoofdvestiging en elf studiecentra in Nederland, en werkt zij samen met zes studiecentra in België.

De dienst Informatietechnologie en facilitaire zaken (ITF) van de OU, verantwoordelijk voor deze aanbesteding, ondersteunt en faciliteert het primaire proces van de OU.

Met deze aanbesteding prolongeert Pro-Act IT het werven, selecteren en ter beschikking te stellen van ICT-personeel voor de OU en bevestigt haar positie als een toonaangevende speler voor de inhuur van ICT-consultants in het onderwijs, overheid en de zorg en versterkt het haar aanwezigheid en invloed in de Europese markt. De overeenkomst heeft een maximale looptijd van vier jaar en een startdatum van 1 augustus 2024.

“We zijn verheugd dat we deze belangrijke aanbesteding hebben gewonnen,” aldus Ray Goossens, CEO van Pro-Act IT. “Dit succes is een erkenning van de hardwerkende teams bij Pro-Act IT en onze voortdurende inzet om waarde te creëren voor onze klanten. We kijken uit naar een succesvolle voortzetting van de samenwerking gedurende de komende jaren.”

Gerelateerde artikelen