Pro-Act IT is verheugd de Openbare Europese Aanbesteding van Universiteit Leiden voor ICT-leveranciersdiensten te hebben gewonnen.

4 december 2023 - Nieuws

 

Universiteit Leiden was op zoek naar vier voorkeursleveranciers. De overeenkomst, die op 1 februari 2024 van start gaat, heeft een initiële looptijd van 2 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging van nog eens 2x 2 jaar, voor een geschat jaarlijks volume van 5 miljoen euro.

Universiteit Leiden

Universiteit Leiden heeft meer dan 33 duizend studenten en 7.650 medewerkers. De gunning van deze aanbesteding is gebaseerd op het leveren van de hoogste kwaliteit. De strategische ambities van de Universiteit Leiden omvatten: Ruimte voor vernieuwing, toonaangevend interdisciplinair, onderzoek en onderwijs, toekomstgerichte ontwikkeling van studenten, een gezonde betrokken en lerende gemeenschap, meer waarde via strategische samenwerking en ruim baan voor talent en ontplooiing.

De Universiteit Leiden is één van Europa’s meest vooraanstaande internationale onderzoek universiteiten. De universiteit heeft zeven faculteiten en is gevestigd in Leiden en Den Haag en haar motto is Praesidium Libertatis – Bolwerk van Vrijheid. Zij onderscheiden vijf brede clusters van wetenschapsgebieden en één overkoepelend onderzoeksthema. Kernwaarden van de Universiteit Leiden zijn: verbindend, vernieuwend, verantwoordelijk en vrij.

Wij zijn vastbesloten om de Universiteit Leiden te ondersteunen bij het vinden van de beste ICT-professionals voor hun behoeften in de ICT en onderwijsmarkt. Team Pro-Act IT is enthousiast om samen te werken en te zorgen voor een succesvolle uitvoering van deze aanbesteding.

“We zijn vereerd te zijn geselecteerd als voorkeursleverancier en kijken uit naar het starten van deze nieuwe samenwerking,” aldus Ray Goossens, CEO van Pro-Act IT. “

 

Gerelateerde artikelen