Pro-Act IT wint Europese aanbesteding Nova College

25 juni 2024 - Nieuws

Het Nova College heeft aangekondigd dat zij hun Europese aanbesteding voor de inhuur van ICT-specialisten, welke ingaat op 1 juli 2024, mede heeft gegund aan Pro-Act IT. Deze beslissing markeert een voortzetting van de langdurige samenwerking tussen Pro-Act IT en het Nova College, een vooraanstaande mbo-instelling met 18 locaties verspreid over Beverwijk, IJmuiden, Haarlem, Haarlemmermeer, Amstelveen en Harlingen. Het Nova College staat bekend om zijn toewijding aan kwalitatief hoogwaardig onderwijs, met bijna 1.300 medewerkers die dagelijks onderwijs verzorgen aan ongeveer 12.500 studenten vanaf 16 jaar, verdeeld over meer dan 130 beroepsopleidingen.

De sleutelfactoren voor de gunning van deze aanbesteding aan Pro-Act IT waren “het effectieve matchingsproces, het aantrekkelijke aanbod van kandidaten, een goed ingericht accountmanagement en de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding die Pro-Act IT consistent biedt”. Dit succes bouwt voort op een gevestigde relatie die teruggaat tot 2001, toen de eerste ICT-professional via Pro-Act IT bij het Nova College aan de slag ging.

Deze hernieuwde samenwerking bevestigt de visie van Pro-Act IT, die is gebaseerd op het opbouwen van langdurige partnerships en het leveren van toegevoegde waarde aan hun opdrachtgevers. Met deze gunning versterkt Pro-Act IT haar positie als een betrouwbare partner in de dynamische sector van ICT-diensten, en verzekert het Nova College van voortdurende innovatie en kwaliteit in ICT-ondersteuning.

 

Gerelateerde artikelen