Pro-Act IT wint Europese aanbesteding voor de inhuur van ICT expertise bij Universiteit Utrecht

1 juni 2023 - Nieuws

De raamovereenkomst gaat in op 1 juni 2023 voor de duur van twee jaar met twee optiejaren en heeft een geraamde omvang van 35 miljoen euro. Pro- Act IT is hiermee één van de drie gegunde leveranciers voor de komende jaren.

Beoordelingscriteria van de Universiteit Utrecht waren: een adequaat netwerk van professionals en toeleveranciers, een goede invulling van accountmanagement, goed opdrachtgeverschap, MVO en prijs. De Universiteit Utrecht heeft Pro-Act IT als één van de drie beste, gelet op Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI), beoordeeld.

De Universiteit Utrecht is een brede, internationale onderzoek universiteit van hoge kwaliteit. De universiteit heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvindt op het gebied van de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, recht, economie, bestuur en organisatie, geowetenschappen, bètawetenschappen, diergeneeskunde en geneeskunde. Er werken meer dan 650 hoogleraren bij de Universiteit, meer dan 8654 medewerkers met zo’n 210.000 alumni. Het onderwijs en onderzoek zijn sterk met elkaar verbonden. Universiteit Utrecht werkt met elkaar samen in hechte communities. Gelijkwaardigheid, diversiteit en inclusie zijn hierbij erg belangrijk.

Het voor de derde keer winnen van een aanbesteding van de Universiteit Utrecht en het daarmee uitgesproken vertrouwen, is iets waar wij oprecht enorm blij en trots op zijn. Ons fantastische team heeft er voor gezorgd dat wij met het gunnen van deze mooie aanbesteding momenteel ook de marktleider in Nederland zijn, met 6 gewonnen Europese aanbestedingen bij diverse universiteiten, waarvan twee zelfs als single preferred supplier.

 

Gerelateerde artikelen