Pro-Act IT wint Europese aanbesteding Wageningen University & Research

27 november 2023 - Nieuws

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Pro-Act IT de Europese aanbesteding heeft gewonnen die is uitgeschreven door Wageningen University & Research voor de inhuur van ICT-professionals.

Deze aankondiging markeert een belangrijke mijlpaal in onze voortdurende inzet voor het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten.

Wageningen University & Research heeft besloten om Pro-Act IT en nog twee gecontracteerde Opdrachtnemers te selecteren die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van ICT-professionals in de onderwijsmarkt. De beoordeling en gunning van de opdracht zijn gebaseerd op de beste prijs-kwaliteitverhouding van de inschrijvingen.

Wageningen University & Research

De missie van Wageningen University & Research is To explore the potential of nature to improve the quality of life. Met haar ruim 7.600 medewerkers, 13.100 studenten en ruim 150.000 Leven Lang Leren-deelnemers uit meer dan 100 landen dragen zij hieraan bij. Ze doen dat niet alleen in Wageningen maar verspreid over de hele wereld. Dit doen ze in het domein van gezonde voeding en leefomgeving met behulp van eigen onderzoek voor overheden en het bedrijfsleven.

De kracht van Wageningen University & Research is de bundeling van gespecialiseerde onderzoeksinstituten en de universiteit. Deze hechte samenwerking in verschillende natuur-, technologische en maatschappijwetenschappelijke disciplines zorgt dat wetenschappelijke doorbraken snel naar de praktijk en het onderwijs worden vertaald. Dat noemen ze ‘De Wageningen Aanpak’. Hierbij is samenwerking met andere partijen zoals onder andere overheid, bedrijfsleven en ngo’s onontbeerlijk. Dit sluit aan bij de ambitie Finding Answers Together.

 

Het doel van deze Europese aanbesteding is om Wageningen University & Research te voorzien van toegang tot gekwalificeerde ICT-professionals voor haar lopende en toekomstige projecten binnen de onderwijsmarkt. De overeenkomst is ontworpen om flexibiliteit en keuzemogelijkheden te bieden, zodat Wageningen University & Research altijd kan selecteren uit de beste beschikbare kandidaten op de markt.

De initiële looptijd van deze raamovereenkomst bedraagt twee jaar, met een optie tot verlenging van de overeenkomst voor twee extra jaren. Wij zijn vastbesloten om Wageningen University & Research te ondersteunen bij het vinden van de beste ICT-professionals voor hun behoeften in de onderwijsmarkt. Team Pro-Act IT is enthousiast om samen te werken en te zorgen voor een succesvolle uitvoering van deze aanbesteding.

Wij bedanken Wageningen University & Research voor het vertrouwen dat zij wederom in ons hebben gesteld en we kijken uit naar een vruchtbare samenwerking in de komende jaren.

 

Gerelateerde artikelen