Medux

Medux bestaat uit een groep bedrijven en is gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van hulpmiddelen voor zorginstellingen en particulieren. Binnen de groep vallen onder meer Medipoint, Atlas Kidtech, HartingBank en MHG. De overkoepelende missie: de bewegingsvrijheid, zelfstandigheid én het plezier van mensen met een bewegingsbeperking vergroten. 

Betaalbare zorg is essentieel. Innovatie is noodzakelijk.

Bron: https://medux.nl

Bij Medux ontstond een sterke behoefte aan structuur op het gebied van ICT en het inhuren van ICT-professionals. Eerder werd er met diverse partijen samengewerkt, waardoor een een wildgroei aan partners ontstond. Om op hoog niveau te kunnen blijven innoveren, zocht Medux een betrouwbare en ervaren partner, die het gehele inhuurbeleid op het gebied van ICT kon structureren en centraliseren. Op 1 januari is de samenwerking met Pro-Act IT gestart.

Medux koos voor Pro-Act IT op basis van onze ruime ervaring. Al sinds 2000 zijn we single point of contact en bemiddelingspartner bij complexe ICT-vraagstukken voor grote organisaties in Nederland, zoals het Amsterdam UMC en de Eerste en Tweede Kamer der Staten-Generaal.