Pro-Act IT / Voor Freelancers

Voor Freelancers

Een sterk netwerk

Pro-Act IT werkt met een groot netwerk van eigen medewerkers en freelancers. Hierdoor kunnen we onze klanten op flexibele wijze een enorme diversiteit aan IT-expertise én karakters bieden. Want een sterke persoonlijkheid vinden wij net zo belangrijk als kennis en vaardigheden. Pro-Act IT verleent diensten alleen direct bij eindklanten.

Wie we zoeken

Wij maken graag kennis met freelance IT-professionals met een vooruitziende blik. Een toekomstgerichte kijk op IT waardoor onze klanten de beste oplossing krijgen voor hun IT-vraagstuk. Zie jij elke opdracht als een persoonlijke uitdaging? Beschouw jij onze klant als je eigen klant? Stuur dan je CV! Bekijk hier de vacatures.

Freelancers over Pro-Act IT

Freelance Programma Manager Jacco Boon:
“Ik ervaar Pro-Act IT als een prettige en betrouwbare partner om mee samen te werken. De aanpak is professioneel, mensgericht met daarbij een sterke focus op kwaliteit. Dit zijn precies de aspecten die ik verwacht van een partner.”

Freelance Projectleider Rob Verbeek:
“Pro-Act IT biedt professionals aan op opdrachten waarvan zij weten dat er een goede kans is om die opdracht te krijgen. Daaraan gaat een gedegen persoonlijk gesprek vooraf. Als freelancer profiteer je daar enorm van doordat je alleen voor geschikte opdrachten wordt aangeboden. Pro-Act IT ondersteunt waar nodig en geeft de ruimte die een freelancer nodig heeft.  De contracten zijn reëel. Dit alles versterkt het onderlinge vertrouwen. Een win-win voor alle partijen.”

Freelance Project-/Programma Manager Martin Schilders:
“Pro-Act IT is een organisatie waarbij ik zowel de ervaring heb om als ingezette Project-/Programma Manager voor Pro-Act IT te werken én ook in de opdrachtgever/klant positie aanvragen te doen bij Pro-Act IT voor inhuur van Specialisten. Mijn ervaring is dat ik een goede combinatie heb aangetroffen van: zaken doen met een open blik, korte communicatie, goede matching van kandidaten op vragen, service gerichtheid en een realistische benadering in tarifering van de dienst. Ze treden op als een goede intermediair tussen de Freelancer en de Aanbieder van werk waarbij de belangen van de driehoek goed in evenwicht wordt gehouden.”

Freelance Netwerkspecialist Koen Zeilstra:
“Sinds geruime tijd werk ik als freelancer via Pro-Act IT. In die tijd heb ik ervaren dat Pro-Act IT een goede partner is om zaken mee te doen. Korte lijnen en er wordt snel gereageerd. Ook als er een keer iets mis gaat wordt dat snel, pragmatisch en naar tevredenheid opgelost. Via Pro-Act IT heb ik een interessante en uitdagende klus gevonden waar ik met veel plezier aan werk.”

Top