ZZP

✔ ZZP

Pro-Act kent een vaste kern van eigen betrokken werknemers. Onze kracht schuilt vooral in het feit dat we kunnen putten uit een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde freelancers/ZZP’ers, die bovendien vaak al jaren met ons samenwerken. Hierdoor kunnen we onze klanten op flexibele en vertrouwde wijze een enorme diversiteit aan expertise, skills én karakters bieden. Zodat zij altijd verzekerd zijn van een perfecte match. Met minder dan de hoogste kwaliteit nemen we namelijk geen genoegen. Pro-Act verleent haar diensten alleen direct bij eindklanten.

Wie zoeken wij?

Ben jij een freelance IT- of Finance professional met vooruitziende blik, gedrevenheid en focus op kwaliteit? Iemand die altijd streeft naar de beste oplossing voor de klant? En ben je op zoek naar een partij die meer voor je doet dan alleen je CV doorsturen?  Dan maken we graag kennis met je. Neem contact met ons op of bekijk hier direct de vacatures.

Wat bieden wij?

Pro-Act is een partner die aantoonbaar meerwaarde heeft voor jou en onze klanten. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en hechten veel waarde aan betrokkenheid en openheid. Niet alleen in het contact met onze opdrachtgevers, maar ook in het contact met onze ZZP’ers. Zo bekijken we bij opdrachten niet alleen of er een goede match is op vakinhoudelijke criteria, maar ook of de betreffende organisatie aansluit bij jouw persoonlijkheid en ambities. De beste oplossing voor een klant lever je immers altijd samen. Niet voor niets zijn we in 2014 gekozen tot ZZP-bemiddelaar van het jaar.

Freelancers over Pro-Act

Freelance Programma Manager Jacco Boon: “Ik ervaar Pro-Act IT als een prettige en betrouwbare partner om mee samen te werken. De aanpak is professioneel, mensgericht met daarbij een sterke focus op kwaliteit. Dit zijn precies de aspecten die ik verwacht van een partner.”

Freelance Projectleider Rob Verbeek: “Pro-Act IT biedt professionals aan op opdrachten waarvan zij weten dat er een goede kans is om die opdracht te krijgen. Daaraan gaat een gedegen persoonlijk gesprek vooraf. Als freelancer profiteer je daar enorm van doordat je alleen voor geschikte opdrachten wordt aangeboden. Pro-Act IT ondersteunt waar nodig en geeft de ruimte die een freelancer nodig heeft.  De contracten zijn reëel. Dit alles versterkt het onderlinge vertrouwen. Een win-win voor alle partijen.”

Freelance Project-/Programma Manager Martin Schilders: “Pro-Act IT is een organisatie waarbij ik zowel de ervaring heb om als ingezette Project-/Programma Manager voor Pro-Act IT te werken én ook in de opdrachtgever/klant positie aanvragen te doen bij Pro-Act IT voor inhuur van Specialisten. Mijn ervaring is dat ik een goede combinatie heb aangetroffen van: zaken doen met een open blik, korte communicatie, goede matching van kandidaten op vragen, service gerichtheid en een realistische benadering in tarifering van de dienst. Ze treden op als een goede intermediair tussen de Freelancer en de Aanbieder van werk waarbij de belangen van de driehoek goed in evenwicht wordt gehouden.”

Freelance Netwerkspecialist Koen Zeilstra: “Sinds geruime tijd werk ik als freelancer via Pro-Act IT. In die tijd heb ik ervaren dat Pro-Act IT een goede partner is om zaken mee te doen. Korte lijnen en er wordt snel gereageerd. Ook als er een keer iets mis gaat wordt dat snel, pragmatisch en naar tevredenheid opgelost. Via Pro-Act IT heb ik een interessante en uitdagende klus gevonden waar ik met veel plezier aan werk.”

Top