Pro-Act IT / Event / De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) kiest voor Pro-Act IT

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) kiest voor Pro-Act IT

Jul
7

HAN University of Applied Sciences (HAN) was op zoek naar één preferred supplier voor de  Europese aanbesteding “Broker inhuur ICT-professionals” en heeft deze gegund aan Pro-Act IT.  De komende twee jaar, met een optie tot verlenging van twee jaar, zullen wij, met veel genoegen, de inhuur van ICT-professionals voor de HAN verzorgen.

De HAN is een veelzijdige, brede hogeschool die met circa 37.000 studenten en ruim 4.000 medewerkers behoort tot de grootste en meest toonaangevende hogescholen van Nederland. De HAN richt zich met advies, nascholing, ruim 300 cursussen, trainingen en (post-hbo-)opleidingen op werkenden in bedrijven, instellingen en organisaties. Ze beschikken over 50 lectoraten en 7 centres of expertise, waarin zij met haar partners werken aan praktijkgericht onderzoek, kennisinnovatie en kennisvalorisatie.

Doel van de HAN met deze aanbesteding was één opdrachtnemer te contracteren die in staat is om op korte termijn geschikte kandidaten aan te dragen voor het tijdelijk en flexibel in te kunnen zetten van ICT-specialisten ter invulling van een kennis- of capaciteitsbehoefte en tegen de beste prijskwaliteitverhouding.

In het unanieme oordeel van het beoordelingsteam waren terugkerende kernwoorden: “inhoudelijk zeer relevant en toepasselijk, duidelijk blijk van toegevoegde waarde, onderscheidend en aansprekend”.

Wij zijn zeer verheugd dat de keuze op ons is gevallen en kijken uit naar een langdurige prettige samenwerking.

Top