Pro-Act IT / Event / Deltion College gunt aanbesteding Inhuur ICT-professionals aan Pro-Act IT

Deltion College gunt aanbesteding Inhuur ICT-professionals aan Pro-Act IT

Jun
23

Het Deltion College heeft Pro-Act IT B.V. naar aanleiding van een Europese aanbesteding geselecteerd als één van de voorkeursleveranciers voor het tijdelijk ter beschikking stellen van ICT-professionals ten behoeve van de afdelingen Digitalisering en Informatisering & Automatisering.

Het Deltion College is een regionaal opleidingscentrum en heeft ruim 19.000 studenten en 1.571 medewerkers. Het Deltion College is meer dan een school. Het is een open gemeenschap waar studenten, medewerkers en partners uit de regio zich thuis voelen. Kwaliteit staat voorop. Niet alleen de kwaliteit van het onderwijs, maar ook de kwaliteit van hun medewerkers, de verbinding met de regio en aansluiting op de arbeidsmarkt.

Voor het Deltion College is het doorslaggevend voor gunning geweest dat Pro-Act IT  “goed inzicht heeft in onderwijs als marktleider voor de inhuur van ICT-professionals en dusdanig actief is in de onderwijsnetwerken dat zij een grote rol kunnen spelen voor Deltion College als ambassadeur”.

Wij zien dit als een groot compliment voor ons hele team en zijn trots dat we deze mooie opdracht gegund hebben gekregen voor de periode van twee jaar met twee optiejaren.

Top