Pro-Act IT / Event / Pro-Act IT prolongeert Europese aanbesteding bij HvA/UvA

Pro-Act IT prolongeert Europese aanbesteding bij HvA/UvA

Oct
5

HvA/UvA gunt Pro-Act IT Europese aanbesteding inhuur ICT-Specialisten

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) en de Universiteit van Amsterdam (UvA), kiezen opnieuw voor Pro-Act IT als een van de drie partijen voor hun IT-dienstverlening voor de Europese aanbesteding inhuur ICT-Specialisten. De looptijd van de overeenkomst is maximaal 6 jaar met een opdrachtwaarde van 37,5 miljoen. Pro-Act IT is met haar ruim 21 jaar ervaring in de onderwijsbranche op de eerste plaats geëindigd op basis van prijs-kwaliteitsverhouding.

 

 

De Hogeschool van Amsterdam telt meer dan 45.000 studenten en 3.000 medewerkers en het onderwijsaanbod van de HvA is verdeeld over zeven faculteiten. De juiste begeleiding van aankomende studenten naar vakkundige professionals wordt als eerste verantwoordelijkheid beschouwd. Medewerkers van de HvA zorgen voor een constante hoge kwaliteit van het onderwijs. Op deze manier kan iedere student vertrouwen op volledige inzet en ondersteuning.

De Universiteit van Amsterdam behoort met circa 34.000 studenten en 6.000 medewerkers tot de grote algemene universiteiten in Europa. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden in de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, wiskunde, informatica, geneeskunde en tandheelkunde. Jaarlijks verschijnen circa 7.500 wetenschappelijke publicaties van UvA-medewerkers. Het fundamenteel wetenschappelijk onderzoek behoort op vele gebieden tot de internationale top. De uiteenlopende toepassingsgerichte onderzoeksprogramma’s zijn deels multidisciplinair van aard en gericht op maatschappelijke vraagstukken.

“Wij zijn de HvA/UvA dankbaar voor deze meerjarenovereenkomst en zijn natuurlijk ook superblij dat we onze dienstverlening voor de HvA en UvA mogen voortzetten”.

Top