Pro-Act IT / Event / Pro-Act IT prolongeert voor de tweede keer aanbesteding bij De Haagse Hogeschool

Pro-Act IT prolongeert voor de tweede keer aanbesteding bij De Haagse Hogeschool

May
31

De Haagse Hogeschool heeft onlangs voor de derde keer aan Pro-Act IT de opdracht gegund voor bemiddeling van IT-professionals voor de komende 3 jaar met een maximum van 6 jaar.

Aan De Haagse Hogeschool studeren bijna 27.000 studenten uit meer dan 140 verschillende landen. De Haagse Hogeschool is een instelling voor hoger beroepsonderwijs met een breed aanbod van opleidingen in voltijd, deeltijd en duale vorm. Dit wordt mogelijk gemaakt door ruim 1.280 docenten en bijna 720 medewerkers onderwijsondersteuning en beheer.

Naast de reguliere opleidingen verzorgt De Haagse Hogeschool cursussen en opleidingen op post-hbo-niveau, nascholingen, in-company-trainingen, mastersopleidingen en – in samenwerking met universiteiten – verkorte doctoraalprogramma’s. Tevens verricht ze onderzoek voor het bedrijfsleven en de overheid. Bij al deze activiteiten streeft De Haagse Hogeschool naar kwaliteit en maatwerk en hecht zij veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zij verwacht dit ook van haar externe samenwerkingspartners.

Pro-Act IT is sinds haar oprichting actief als kennispartner bij vele mbo, hbo en universitaire instellingen én aan het onderwijs gerelateerde organisaties. Met ons netwerk aan IT-professionals met kennis en kunde van het onderwijsdomein leveren wij de juiste bijdrage aan deze aanbesteding. De samenwerking tussen De Haagse Hogeschool en Pro-Act IT dateert uit 2005 en de eerste gewonnen aanbesteding uit 2012. Het is dan ook fantastisch dat wij onze samenwerking wederom mogen voortzetten met deze mooie nieuw gewonnen aanbesteding.

Top