Pro-Act IT / Event / Pro-Act IT voor minimaal 2 jaar supplier gemeente Haarlemmermeer

Pro-Act IT voor minimaal 2 jaar supplier gemeente Haarlemmermeer

Apr
21

Na afgelopen jaar de aanbesteding gewonnen te hebben bij de gemeente Haarlem, zijn wij enorm trots mede te mogen delen dat wij nu ook voor de komende twee tot zes jaar preferred supplier zijn voor de gemeente Haarlemmermeer betreffende het bemiddelen van ICT-specialisten over de gehele breedte van ICT.

Sinds de drooglegging van het Haarlemmermeer in 1852 en de fusie met Haarlemmerliede en Spaarnwoude begin 2019 heeft gemeente Haarlemmermeer zich ontwikkeld tot een dynamisch hart in de Randstad. Met meer dan 150.000 inwoners behoort Haarlemmermeer tot de twintig grootste gemeenten van Nederland. Als vestigingsplaats voor bedrijven geldt Haarlemmermeer nationaal en internationaal als toplocatie, al jaren lang vormt de gemeente Haarlemmermeer de economische motor van Nederland.

De gemeente Haarlemmermeer heeft middels het doorlopen van een Europese aanbestedingsprocedure vijf contractpartijen geselecteerd om invulling te geven aan de behoefte op het gebied van ICT-inhuur. De gemeente Haarlemmermeer heeft er voor gekozen om deze volledig te gunnen op het gunningscriterium kwaliteit en zag het belang van de aantoonbare ervaring binnen de gemeentelijke dienstverlening. Naast opdrachten met een inspanningsverplichting zal de gemeente Haarlemmermeer ook opdrachten met een resultaatverplichting uitvragen binnen deze raamovereenkomst. Na de initiƫle looptijd van twee jaar kan de samenwerking vier maal met een jaar verlengd worden.

Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking en zullen de gemeente Haarlemmermeer vanuit onze dienstverlening ondersteunen bij het verwezenlijken van hun ambities.

Top