Pro-Act IT / Event / Pro-Act IT wint aanbesteding bij ROC Nova College

Pro-Act IT wint aanbesteding bij ROC Nova College

Jun
8

Na het winnen van de Europese aanbesteding voor de inhuur van ICT specialisten bij het ROC van Amsterdam – Flevoland heeft ook het ROC Nova College haar aanbesteding onder andere gegund aan Pro-Act IT.

Het ROC Nova College is een mbo-instelling en is actief in de regio IJmond, de gemeenten Haarlem, Haarlemmermeer en Amstelveen en de Duin- en Bollenstreek. Met ongeveer 1.200 medewerkers verzorgt het ROC Nova College dagelijks onderwijs aan ruim 12.500 studenten vanaf 16 jaar.

De doelstelling van deze aanbesteding is het voorzien in ICT specialisten door proactieve opdrachtnemers die het mogelijk maken om de IVT doelstellingen per opdracht van het ROC Nova College te realiseren. Het opbouwen van een vertrouwensrelatie op langere termijn is hierbij voor het ROC Nova College erg van belang evenals het optimaal ontzorgen en ondersteunen in de administratieve afhandeling. De beheersing van financiële en juridische risico’s zijn ook onderdeel van de opdracht, welke ingaat per 01/07/2020 en een maximale looptijd heeft van vier jaar.

Pro-Act IT verheugt zich op de komende vier jaar om als proactieve partner ook met het ROC Nova College te gaan samenwerken.

Top