Pro-Act IT / Event / Pro-Act IT wint aanbesteding bij Christelijke Hogeschool Windesheim

Pro-Act IT wint aanbesteding bij Christelijke Hogeschool Windesheim

Aug
1

Pro-Act IT wint aanbesteding Christelijke Hogeschool Windesheim.

Pro-Act IT is al enkele jaren niet meer weg te denken uit het onderwijs op het gebied van IT-dienstverlening. Wij zijn dan ook zeer enthousiast om mee te mogen delen, dat wij ook in de komende jaren onze expertise mogen gaan inzetten bij Hogeschool Windesheim. Deze mooie uitdaging gaan wij in komende contractperiode aan als single preferred supplier.

Hogeschool Windesheim heeft ruim 22.000 studenten, duizenden cursisten en 2.000 medewerkers en is daarmee één van de grotere HBO-instellingen in Nederland. Zij richten zich op onderwijs, onderzoek en ondernemen.

Hogeschool Windesheim gaf in haar aanbesteding aan op zoek te zijn naar een organisatie die over een omvangrijk en vakkundig netwerk beschikt. Dit werd benoemd om zo geschikte ICT-professionals aan te kunnen dragen voor flexibele of tijdelijke inhuur, zodat kennis- dan wel capaciteitsbehoefte op korte termijn kan worden ingevuld.

Op basis van onze inschrijving en zorgvuldig opgebouwde relatie in de afgelopen jaren, ziet Hogeschool Windesheim Pro-Act IT onder andere op dit gebied, als de meest geschikte partij. Wij zijn trots om ook in de komende periode weer bij te mogen dragen aan de ambities die deze organisatie heeft en om hun studenten de best mogelijke uitgangspositie te bieden op de arbeidsmarkt, in combinatie met de verdere professionalisering van hun onderwijsvoorzieningen.

Top