Pro-Act IT / Event / Pro-Act IT wint aanbesteding bij de Hogeschool Inholland

Pro-Act IT wint aanbesteding bij de Hogeschool Inholland

May
3

Pro-Act IT wint aanbesteding bij de Hogeschool Inholland

Logo Hogeschool InhollandWij zijn zeer verheugd te kunnen meedelen dat Pro-Act IT de openbare Europese aanbesteding voor de inhuur van IT professionals van de Hogeschool Inholland gegund heeft gekregen. Pro-Act IT is één van de zes opdrachtnemers waar een raamovereenkomst mee wordt afgesloten voor de duur van vier jaar. De aanbesteding betreft de inhuur van diverse ICT-professionals voor de verschillende organisatieonderdelen van de Hogeschool Inholland.

Op diverse locaties verspreid over de Randstad biedt de Hogeschool Inholland brede, en voor het regionale werkveld herkenbare, opleidingen aan op verscheidene interessegebieden van gezondheidszorg tot economie en van techniek tot onderwijs. Daarnaast hebben zij diverse Associate-degreeprogramma’’s en masteropleidingen in huis. Je kunt bij de Hogeschool Inholland voltijd, in deeltijd en duaal studeren. De Hogeschool Inholland is in 2002 ontstaan na een scholenfusie tussen diverse hbo-instellingen en heeft vestigingen in Amsterdam, Delft, Den Haag, Diemen, Dordrecht, Haarlem en Rotterdam en telt ongeveer 31.000 studenten. Ook is er een particuliere zijtak: de Hogeschool Inholland Academy. Naast een breed aanbod aan bachelor opleidingen biedt de Hogeschool Inholland ook Associate Degree (AD) programma’s aan en een klein aantal masteropleidingen, zoals de academische pabo.

CEO Pro-Act IT Ray Goossens: “Wij zijn heel blij en trots op de keuze van Hogeschool Inholland om Pro-Act IT te selecteren als één van haar leveranciers. Wij zien met veel enthousiasme uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking met de Hogeschool Inholland. Met onze brede ervaring in, en kennis van de onderwijssector en ons grote netwerk van professionals uit die branche verwachten wij ook voor de Hogeschool Inholland van directe toegevoegde waarde te zijn.”

Top