Pro-Act IT / Event / Pro-Act IT wint aanbesteding bij Wageningen University

Pro-Act IT wint aanbesteding bij Wageningen University

Dec
7

Pro-Act IT en Wageningen University & Research slaan handen ineen voor samenwerking

Opnieuw succes in Europees aanbestedingstraject

Pro-Act IT is al geruime tijd een bekende naam in het onderwijs. Zo konden we eerder dit jaar berichten over een gewonnen aanbesteding bij de Hogeschool InHolland en werden vorig jaar de Vrije Universiteit, Open Universiteit, ROC van Amsterdam en Haagse Hogeschool (opnieuw) aan de klinkende lijst met onderwijspartners toegevoegd én is Pro-Act IT sinds 2015 ook de exclusieve leverancier van IT-specialisten bij Fontys Hogescholen. Het gebeurt echter niet elke dag dat de beste universiteit van Nederland zich meldt voor een samenwerking. Want dat is de Wageningen University & Research (kortweg WUR) al 12 jaar op rij.

De WUR is anno 2017 met 6.500 medewerkers en 10.000 studenten uit meer dan 100 landen een internationaal geroemd kennisinstituut op het gebied van voeding en leefomgeving. De WUR levert hoge kwaliteit onderzoek en onderwijs en heeft, net als Pro-Act IT,  de hoge kwaliteit in dienstverlening op één in haar kernwaarden staan. Wat dat betreft is het niet verwonderlijk dat men uiteindelijk bij een kennisorganisatie als Pro-Act IT terechtkwam voor de inhuur op IT-gebied.

Na een openbare aanbesteding waarin een grote nadruk werd gelegd op kwaliteit van de dienstverlening, kon Pro-Act IT zich juist door de bewezen kwaliteiten onderscheiden en heeft WUR het contract onder andere aan Pro-Act IT gegund. Hierdoor is Pro-Act IT vanaf december 2017 voor ten minste 2 jaar één van de drie vaste ICT-leveranciers voor de inhuur van ICT-specialisten. De verlengingsoptie van 4 x 1 jaar maakt dat wij hopen op een even vruchtbare als langdurige samenwerking.

Pro-Act IT is ontzettend trots en verheugd met dit nieuwe partnerschap. Het onderstreept immers niet alleen de goede naam van onze organisatie in de onderwijsbranche, maar stelt ons tevens in staat de uitstekende positie in deze boeiende, groeiende sector nog verder te verstevigen.

Top