Pro-Act IT / Event / Pro-Act IT wint Europese aanbesteding bij Hogeschool Rotterdam

Pro-Act IT wint Europese aanbesteding bij Hogeschool Rotterdam

Jun
9

Pro-Act IT heeft voor de komende 4 jaar de aanbesteding van Hogeschool Rotterdam gegund gekregen. 

Pro-Act IT is sinds het jaar 2000 als kennispartner actief bij vele MBO-, HBO- en universitaire instellingen en aan het onderwijs gerelateerde organisaties. Het is dan ook fantastisch te kunnen melden dat wij voor de inhuur van ICT-specialisten, naar aanleiding van een gewonnen Europese aanbesteding voor 4 jaar met de optie 2 maal voor 2 jaar te verlengen, leverancier van Hogeschool Rotterdam zijn geworden.

Hogeschool Rotterdam heeft ruim 40.000 studenten en het opleidingsassortiment bestaat uit een breed aanbod in bijna alle onderwijssectoren. Het onderwijs is nauw verweven met de grootstedelijke ontwikkelingen in de regio Rotterdam. In een voortdurende wisselwerking en samenwerking delen zij kennis, kunde en ervaring met het bedrijfsleven, instellingen en overheid.

Beoordeling heeft plaatsgevonden op basis van “beste prijskwaliteit”.  Pro-Act IT is dan ook zeer verheugd één van de drie partijen te zijn en zijn trots om Hogeschool Rotterdam aan onze mooie klantenkring te mogen toevoegen.

Top