Pro-Act IT / Event / Pro-Act IT wint Europese aanbesteding bij Open Universiteit

Pro-Act IT wint Europese aanbesteding bij Open Universiteit

Jul
7

Per 1 juli 2020 is Pro-Act IT naar aanleiding van een gewonnen Europese aanbesteding de enige supplier voor de inhuur van ICT-specialisten voor de Open Universiteit met een maximale looptijd van vier jaar.

 

De Open Universiteit (OU) ontwikkelt, verzorgt en bevordert, in verwevenheid met onderzoek, open en innovatief hoger onderwijs. Zij gaat daarbij uit van de uiteenlopende leerbehoeften van individuen en van de eisen van de kennissamenleving als geheel. De OU telt circa 15.000 studenten en ruim 650 medewerkers en heeft de hoofdvesting in Heerlen, alsmede zeventien studiecentra in Nederland en Vlaanderen.

De Open Universiteit was op zoek naar één kwalitatieve broker voor al haar ICT inhuur en ICT fixed price projecten.  Ervaring met het leveren van diverse (specialistische) ICT-gerelateerde functieprofielen als sole supplier binnen het hoger onderwijs, het hebben van een groot netwerk aan ICT-specialisten en snelle inzetbaarheid van kwalitatief goede kandidaten voor alle mogelijk IT-expertisegebieden, waren in deze “Beste Prijs Kwaliteit Verhouding aanbesteding” de doorslaggevende factor.

 

Pro-Act IT kijkt er naar uit de samenwerking met de Open Universiteit voort te zetten.

Top