Pro-Act IT / Event / Pro-Act IT wint Europese aanbesteding bij ROC van Amsterdam – Flevoland

Pro-Act IT wint Europese aanbesteding bij ROC van Amsterdam – Flevoland

May
13

Met trots kunnen wij melden dat Pro-Act IT, naar aanleiding van een gewonnen Europese aanbesteding, vanaf 1 juni 2020 wederom één van de drie preferred suppliers is voor de inhuur van ICT-specialisten voor het ROC van Amsterdam, ROC van Flevoland en Voortgezet Onderwijs van Amsterdam. Pro-Act IT is daarmee tevens de enige preferred supplier die naar aanleiding van de vorige gewonnen aanbesteding deze status bij het ROC van Amsterdam – Flevoland heeft geprolongeerd.

Met ruim 300 mbo-opleidingen, 35.000 studenten en ruim 4000 medewerkers is het ROC van Amsterdam – Flevoland de grootste MBO-instelling in Nederland.

De doelstelling van de aan te besteden opdracht is het voorzien in ICT-specialisten op basis van inhuur om het mogelijk te maken de ICT-doelstellingen van deze organisatie te realiseren. Ervaring met het werven en selecteren van ICT-specialisten ten behoeve van een onderwijsorganisatie was daarbij een belangrijke vereiste. De nieuwe raamovereenkomst heeft een doorlooptijd van maximaal vier jaar.

Pro-Act IT kijkt er naar uit om de huidige prettige samenwerking met het ROC van Amsterdam – Flevoland te continueren.

Top