Pro-Act IT / Event / Pro-Act IT wint Europese aanbesteding bij de Haagse Hogeschool

Pro-Act IT wint Europese aanbesteding bij de Haagse Hogeschool

Oct
5

Pro-Act IT wint Europese aanbesteding bij de Haagse Hogeschool.

hhsWij zijn zeer verheugd te kunnen meedelen dat mede Pro-Act IT wederom de Europese aanbesteding voor de inhuur van IT-professionals van de Haagse Hogeschool gegund heeft gekregen. Het contract wordt aangegaan voor een periode van twee jaar met een optie tot verlenging van nog eens twee jaar.

De Haagse Hogeschool biedt kwalitatief hoogwaardig onderwijs en bestaat uit diverse faculteiten, lectoraten en diensten. Ruim 25.000 studenten volgen, in vier vestigingen, een bachelor, een master of post-HBO-opleiding. Er werken ruim 1.900 medewerkers op de Haagse Hogeschool, waarvan 65% in een onderwijzende en 35% in een ondersteunende functie.

Richard Schouten, Senior Sales Executive bij Pro-Act IT: “Wij zijn bijzonder trots op de keuze van de Haagse Hogeschool om Pro-Act IT wederom te selecteren als één van haar leveranciers voor het leveren van ICT-specialisten en de administratieve afhandeling hiervan. De keuze voor Pro-Act IT is gebaseerd op onze expertise voor het inzetten van ICT-specialisten binnen het onderwijs en de grote kennis en bekendheid van Pro-Act IT met de onderwijsbranche. Uit deze gunning blijkt dat de Haagse Hogeschool opnieuw haar vertrouwen in Pro-Act IT heeft uitgesproken en wij zien ernaar uit om deze succesvolle samenwerking van de afgelopen vier jaar ook de komende vier jaar te kunnen continueren.”

Top