Pro-Act IT / Event / Pro-Act IT wint Europese aanbesteding bij de Open Universiteit

Pro-Act IT wint Europese aanbesteding bij de Open Universiteit

Sep
7

Haarlem 7 september 2016

Pro-Act IT wint Europese aanbesteding bij de Open Universiteit.

Pro-Act IT is trots de Europese aanbesteding gegund te hebben gekregen bij de Open Universiteit voor het werven, selecteren en inzetten van ICT-specialisten over de hele breedte van ICT.

De Open Universiteit ontwikkelt, verzorgt en bevordert, in verwevenheid met onderzoek, open en innovatief hoger onderwijs. Zij gaat daarbij uit van de uiteenlopende leerbehoeften van individuen en van de eisen van de kennissamenleving als geheel. De Open Universiteit telt circa 15.000 studenten en ruim 600 medewerkers. De Open Universiteit bestaat uit een hoofdvestiging alsmede vijftien studiecentra in Nederland. Daarnaast werkt de Open Universiteit samen met zes studiecentra in België.

Uit alle inschrijvingen heeft de Open Universiteit onder andere Pro-Act IT gekozen als partner voor de komende jaren. De overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar met de mogelijkheid deze twee keer met een optiejaar te verlengen.

De Open Universiteit beoordeelde onder andere op de kwaliteitszorg en –borging voor het inzetten van ICT-specialisten over de hele breedte van ICT. Een belangrijk onderdeel van de aanbesteding betrof het aanleveren van een aantal referentieopdrachten en een praktijktest.

“Wij zijn zeer verheugd de samenwerking aan te gaan met de Open Universiteit” aldus Ray Goossens, Algemeen Directeur Pro Act IT. “Onze specialistische kennis en ruime ervaring op het gebied van ICT en Onderwijs zal zeker bijdragen aan een goed resultaat in het kader van deze aanbesteding. Eén van de belangrijkste motiveringen vanuit Pro-Act IT om in te schrijven op de aanbesteding van de Open Universiteit is geweest dat de Open Universiteit kwaliteit als uitgangspunt heeft en op dit criteria ook heeft gegund. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar deze samenwerking!”

Top