Pro-Act IT / Event / Pro-Act IT wint Europese aanbesteding bij Fontys

Pro-Act IT wint Europese aanbesteding bij Fontys

Dec
9

Fontys

Haarlem, 9 december 2015

Pro-Act IT wint Europese aanbesteding bij Fontys

Fontys Hogescholen heeft het perceel bemiddelaar van de aanbesteding voor externe inhuur IT personeel exclusief gegund aan Pro-Act IT. De opdracht die Pro-Act IT de komende vier jaar (met 2 extra optiejaren) gaat uitvoeren behelst het werven, selecteren en begeleiden van IT specialisten buiten de vakgebieden Business Intelligence en Informatiebeveiliging, welke specifiek in aparte percelen zijn gegund.

Fontys Hogescholen is één van de grootste instellingen voor hoger onderwijs in Nederland met meer dan 4.100 medewerkers en ruim 44.000 studenten. De dienst IT van Fontys Hogescholen levert alle diensten op het gebied van netwerken, softwaretoepassingen, telecommunicatiediensten, websites, dataopslag, email, werkplekautomatisering en audiovisuele middelen.

Ray Goossens, Algemeen Directeur Pro-Act IT: “ Wij zijn bijzonder blij dat we deze aanbesteding gegund hebben gekregen. Uit de vraagstelling van Fontys Hogescholen konden wij zien dat een samenwerking met Pro-Act IT zeker van toegevoegde waarde zou zijn, het is fijn om te zien dat ook de klant deze meerwaarde voelt. We verheugen ons op de samenwerking voor de komende zes jaar en zijn vastbesloten deze succesvol in te vullen”.

Top