Pro-Act IT / Event / Radboud UMC kiest voor Pro-Act IT

Radboud UMC kiest voor Pro-Act IT

Mar
14

Het Radboud Universitair Medisch Centrum (UMC) heeft de niet-openbare Europese aanbesteding “Dienstverlening inhuur ICT-professionals” gegund aan Pro-Act IT.  De komende drie jaar, met een optie tot verlenging van maximaal twee keer twee jaar, zullen wij de inhuur van ICT-professionals voor het Radboud UMC verzorgen.

 

Het Radboudumc is een universitair medisch centrum voor patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs en opleidingen, in Nijmegen. Het Radboudumc is lid van de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra en werkt samen met de Radboud Universiteit. Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten.

Het Radboudumc zocht naar een tweetal leveranciers die aantoonbare ervaring hebben met het ter beschikking stellen van ICT-professionals aan grote publieke instellingen voor gezondheidszorg. Deze leveranciers dienen bovendien ontegenzeggelijk te beschikken over gespecialiseerde markt- en branchekennis dienaangaande.

Onze visie op dienstverlening van inhuur ICT-professionals én de kwaliteit van die dienstverlening zijn doorslaggevend geweest voor het Radboudumc om te kiezen voor Pro-Act IT. Wij zijn dankbaar en verheugd dat de keuze op ons is gevallen en wij kijken uit naar een langdurige prettige samenwerking.

 

 

Top